Εγκαίνια σχολής Τεχνών Εκατό

1 Χρόνος D GROUP
27 Ιουλίου, 2021
Το epixeiro.gr για τον όμιλο D Group
23 Φεβρουαρίου, 2022
Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία τα εγκαίνια της ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ.

Ανεπανάληπτες στιγμές, έζησε το ιστορικό κτίριο «Μέγαρο Τεχνών», στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας 100, στην πλατεία Κάνιγγος. Το επονομαζόμενο και « Μικρό Χόλυγουντ», που φιλοξένησε στο παρελθόν τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εταιρείες και όλα τα αστέρια του Ελληνικού σινεμά, στην «χρυσή» εποχή του, συγκέντρωσε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, δεκάδες εκπροσώπους της πολιτικής και του πολιτισμού .

Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης  D group, οργάνωσε τα εγκαίνια της Ανωτέρας Θεατρικής Σχολής ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ, στην Ακαδημίας 98-100 Πλατεία Κάνιγγος  που είχαν αναβληθεί από πέρσι, εξαιτίας της Πανδημίας.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτριος Δερπάνης και ο ιθύνων νους της ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ, Λάκης Λαζόπουλος, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε μια εκδήλωση που εξελίχθηκε σε πάρτι, με χορό και τραγούδι από τους σπουδαστές της σχολής οι οποίοι απογείωσαν το κέφι όσων παραβρέθηκαν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν με συνέπεια  τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον  Covid 19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, καθώς όλοι οι παριστάμενοι υποβλήθηκαν σε αυστηρό έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

Τα εγκαίνια της Σχολής έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Μανωλάκος, Κατερίνα Μονογιού από τη Ν.Δ, ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΚΙΝΑΛΛ, , η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη, η αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής  Μαίρη Κουρή ,οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης και Κωνσταντίνος Δαυλός καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος  της Εφημερίδας Λάρισας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κ. Μιχαλόπουλος Γιώργος.

Πολλά ήταν τα πρόσωπα του Πολιτισμού και της showbiz: Χάρις Αλεξίου, Δέσποινα Βανδή, Μανώλης Κονταρός, Βασίλης Μπισμπίκης,  Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Σαράντης, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδας Κσρύδη, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Χάρης Τζωρτζάκης, Ελένη Γερασιμίδου, Σοφία Φιλιππίδου, Άγγελος Τριανταφύλλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Έλενα Μαυρίδου, Πάνος Κατσαρίδης, Δημήτρης Πιατάς, Κώστας Τσουρός, Σοφία Δημοπούλου, Βίκυ Κάβουρα.

Σε μια έκρηξη κεφιού ο Στέφανος Κόκκαλης έπαιξε στο πιάνο γνωστά τραγούδια με ερμηνευτές σπουδαστές της Σχολής, μετατρέποντας τους χώρους της στοάς σε live stage.

Ήταν μια βραδιά που όλοι θα θυμούνται για καιρό.